Forum gildii NeVermind (VivaLaFiga)
mexter coś powiedział mi sposób na kowala i chcem sie nim z wami podzielić do +6 ulepszamy tak: jst most za kowalem i jak jest okienko ulepszania jedziemy za most klikamy ok i tak do +6 na +7 i +8 to o +1 na 1dzien a na +9 z bodziem
łatwe? mi ulepszyło na +6 jutro zobacze czy działa na +7
.
czekajcie nieprubojcie ja ulepsze mnisia i powiem czy dziala czy nie
Ostatnio edytowany przez arek166 (2009-01-03 15:09:08)
WoW
czyzby są planowane 3 śluby?
arek z Glorka
Guarnehz z Landreen
ja z OsAcZeK xD
nam jeszcze brakuje jeszcze jednego piersiconka i 1kk xD
jak chcesz mam 8x zolci bez +
wypróbuje ten sposób ^^
Ostatnio edytowany przez zloty98 (2009-01-07 10:28:28)
zloty98 napisał:
WoW
czyzby są planowane 3 śluby?
arek z Glorka
Guarnehz z Landreen
ja z OsAcZeK xD
nam jeszcze brakuje jeszcze jednego piersiconka i 1kk xD
jak chcesz mam 8x zolci bez +
wypróbuje ten sposób ^^
Pieeknie /...xD.
My juz pierscionki mamy oboje ale kasy brak... Jeszcze Syflox bierze ślub ^^ wiec 4 planowane.
Co do kowala to ja zawsze ulepszam w nocy jak juz nikogo niema. Albo sie uda albo nie, ale stosunkowo zadziej pali niz w dzien.
Padme napisał:
Co do kowala to ja zawsze ulepszam w nocy jak juz nikogo niema. Albo sie uda albo nie, ale stosunkowo zadziej pali niz w dzien.
Hihi Padme mysli ze kowal w nocy spi i ulepsza .... nie nie kochaniutka on CZUWA XD
Dlatego jednak czasami pali... ^^ dupek jeden no. Zresztą każdy ma swój sposob. Ja to sie zastanawiam jak to jest z ta staruszka i jej przepowiedniami. Ona zawsze gada nieadekwatnie do prawdy. Mówi że masz wielkie szczęscie a kowal ci pali rzeczy na +1 x.x Zastanawiam sie czy to bugg czy to specjalnie...;>
Dlaczego hm.... staruszka + kowal = nie spalenie przedmiotu.... no nie wiem moze ona nei odnosi sie do kowala.... o tym myslalas? moze do wiekszego dropu, przywolania konia zlowienia ryby albo cos...?